ORIGINATORIN VERKKOKAUPPA UUDISTUI!

01.04.2022

Tervetuloa uudistuneeseen verkkokauppamme.
Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia laajasta varaosavalikoimastamme.

 
Mitä uutta?

Liittymällä asiakkaaksemme saat näkyville omat asiakaskohtaiset nettohintasi sekä vain verkkokauppa-asiakkaillemme kohdennettuja kampanjaetuja. Huomioithan, että asiakasnumeron avaaminen vie noin yhden arkipäivän. Saat tiedon sähköpostiisi meiltä kun asiakasnumerosi on avattu.

Näet Originator Oy Lahden toimipisteen reaaliaikaisen varastotilanteen, jonka perusteella pystyt tekemään nopeitakin ratkaisuja liiketoimintasi edistämiseksi. Toimitamme varaosat joko suoraan sinne missä niitä tarvitaan tai valitsemaasi Postin toimipisteisiin. Voit myös noutaa tilauksesi toimipisteiltämme Lahdesta, Hyvinkäältä ja Hämeenlinnasta. Lupaamme toimittaa varaosat seuraavaksia arkipäiväksi, jos teet tilauksesi ennen arkisin ennen klo 15. Pyrimme silti lähettämään kaikki saamamme tilaukset samana päivänä varastomme aukioloaikojen puitteissa.

Uudessa verkkokaupassamme olemme panostaneet selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen erityisesti mobiililaitteilla. Tuotteiden kategorioita ja suodattimia on yksinkertaistettu. Toivomme tämän nopeuttavan oikean tuotteen löytymistä.

Klikkaa tästä linkistä ja tule asiakkaaksemme jo tänään.

 

Kehityskohteitakin on vielä jäljellä

Uusi verkkokauppamme ei ole vielä täysin valmis. Kehitämme vielä verkkokaupan hakua vastaamaan kaupan tuotevalikoimaa sekä verkkokaupan sisältöjä. Hakutuloksissa voi näin ollen olla puutteita vielä toistaiseksi.

Teemme uudistuneen verkkokauppamme parissa jatkuvaa kehitystyötä, ja tarvitsemme siinä asiakkaidemme apua. Jokainen asiakaskokemus on meille arvokas ja tärkeä verkkokauppamme kehityksessä. Kerro mielipiteesi rohkeasti ja anna meille palautetta olipa se sitten ruusuja tai risuja. Voit antaa palautetta tästä linkistä.

Haluamme joka tapauksessa toivottaa aurinkoista kevättä ja olemme erittäin iloisia, että olet löytänyt verkkokauppamme.

 

Yhteistyöterveisin,

Originator Oy:n väki

« Kaikki uutiset